22 september 2018
Velkommen til Rungsted Fysioterapi og Træning

Mark Strøm

Jeg er færdig uddannet Professionsbachelor i fysioterapi fra professionshøjskolen Metropol, København i januar 2010.

 

Som fysioterapeut har jeg stor interesse i, at kunne tilbyde patienter en behandlingsform som er veldokumenteret og i den forbindelse har jeg vægtet efteruddannelse højt.

 

I 2012 har jeg færdiggjort min Credential eksamen i MDT (Mekanisk Diagnostik og Terapi, tidl. McKenzie) (http://www.mckenzie.dk/) og 2014 færdiggjort Del A og B eksamen i idrætsfysioterapi under DSSF (Dansk Selskab for Sports Fysioterapi) (http://www.sportsfysioterapi.dk/) .

I øjeblikket er jeg i gang med videre specialisering inden for idrætsfysioterapi samt en 4 årig dip. uddannelse i muskuloskeletal fysioterapi (DSMF). Muskuloskeletal fysioterapi er et speciale i fysioterapi som omhandler diagnostik, forebyggelse og behandling af lidelser i ryg og bevægeapparatet (http://www.muskuloskeletal.dk/).


I mødet med patienten lægger jeg stor vægt på en grundig undersøgelse, som skal danne grundlaget for et succesfuldt behandlingsforløb. Det vigtigt at der fokuseres på at finde årsagen til smerter og ikke kun symptombehandle. I behandlingen kombineres manuelle fysioterapeutiske færdigheder med træningsterapi.

 

Gennem mine videreuddannelser har jeg tilegnet mig særlige kompetencer i forhold til behandling af alle idrætsrelaterede skader og ryg og nakkelidelser. På klinikken har jeg knæhold med fokus på at få idrætsudøvere tilbage til sport efter korsbånds eller meniskskader samt ryg/hofte/bækkenhold. 

 

Jeg er sammen med Marianne ansvarlig for klinikkens nye tiltag Sportsklinikken, som er et særligt tilbud til idrætsaktive. Derudover har jeg stor erfaring med behandling af løberelaterede skader og laver i den forbindelse løbestilsanalyser, som ofte kan bidrage med nyttig information om, hvordan løberen belaster sin krop.

 

Ud over mit virke i klinikken er jeg tilknyttet fodboldklubben B.93, som ledende fysioterapeut for klubbens 2. divisionshold og elite ungdom (U17-U19) og behandler og genoptræner derigennem mange fodboldrelaterede skader. Desuden fungerer jeg som fysioterapuet for triatleten Bjørn Hother Pedersen, som er en af Danmarks bedste age-group atleter med bla. deltagelse på Hawaii i 2012 og flere podiepladser ved Ironman 70.3 events samt Xterra triatleten Cecilie Overbye som er age-group verdensmester 2014.  

 

Til daglig er jeg selv meget aktiv løber og triatlet og har deltaget og gennemført CPH ironman 2 gange med sin bedste tid på 10.05.   

   

Som afsluttende projekt på fysioterapeutuddannelsen har jeg beskæftiget sig med, at undersøge forskellige balanceunderlags indvirkning på muskelaktiviteten (EMG) i benet, hvilket kan bruges som led i genoptræningen af knæ og ankelskader. I den forbindelse er jeg desuden medvirkende til at publicere videnskabelig litteratur.

                                          


Jeg er medlem af:

Danske fysioterapeuter (DF)

Institut for Mekanisk Diagnostik og Terapi (IMDT)

Dansk Selskab for Sports Fysioterapi (DSSF)

Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi (DSMF)


 
Overenskomst med sygesikringen: Ja

E-mail: info@rungstedfysioterapi.dk