22 september 2018
Velkommen til Rungsted Fysioterapi og Træning

Mie Trier Larsen

FYSIOTERAPEUT

Jeg er uddannet Professionsbachelor i fysioterapi fra professionshøjskolen Metropol, København i juni 2013.
 
I mit møde med patienten er jeg meget nærværende og ønsker i samarbejde med patienten, at tilrettelægge det bedst mulige behandlingsforløb. 
 
Jeg benytter mig af en grundig undersøgelse, manuelle færdigheder og træningsterapi.
 
Jeg er startet her på klinikken i november 2015.  Indtil da har jeg arbejdet på Rigshospitalet, hvor jeg primært var tilknyttet hæmatologisk og onkologisk afdeling. Jeg har derfor stor erfaring med alle former for cancer, og genoptræning før, under og efter kemoterapi, samt genoptræning efter knoglemarvstransplantationer.  
 
Jeg har også erfaring med hjerte og lunge patienter, samt fysioterapeutisk behandling af vejrtrækningsproblemer.
I mit uddannelsesforløb har jeg bl.a. været på neurologisk afdeling på Glostrup hospital, og har derfor også erfaring med neurologiske problemstillinger, herunder genoptræning efter blodprop eller hjerneblødning.
 
Ved siden af mit job på Rigshospitalet, har jeg fra 2013-2015, arbejdet som ledende fysioterapeut for Brønshøj Boldklub, som spillede i 1. division. Jeg har derfor stor erfaring indenfor fodboldrelaterede skader, såsom knæ, ankel og lyskeskader. 
 
Jeg har en stor interesse for behandling og genoptræning af idrætsskader.
 
Jeg dyrker selv crossfit og er uddannet crossfitinstruktør og har derigennem en bred viden indenfor styrketræning, funktioneltræning og vægtløftning.
 
Derudover underviser jeg i svømning. 
 
 
Overenskomst med sygesikringen: Ja